Ballonnenbogen

Een ballonnenboog wordt vaak gebruikt als versiering om een ingang van een  winkel(-centrum), bedrijf of een evenement extra feestelijk te versieren. Ook worden ballonnenbogen als trouwbogen gebruikt waar het bruidspaar op hun trouwerij onderdoor loopt. Deze boog van ballonnen kan gemaakt worden in elke gewenste afmeting en ook kan de ballonnenboog in elke kleur of diverse kleuren ballonnen geleverd worden.

Op deze website kunt u zelfs zelf een ballonnenboog ontwerpen. Naast de gebruikelijke kleuren en ballonnen maak ik ook veelvuldig gebruik van speciale ballonnen en speciale kleuren zoals bijvoorbeeld metallic of parelmoer ballonnen voor een extra chique uitstraling. Bekijk gerust eens de kleurenkaarten.

De ballonnenboog wordt altijd ter plaatse op maat gemaakt en is al mogelijk vanaf 100 euro. Neem gerust even contact met mij op voor meer informatie. Ik neem graag de tijd om uw wensen door te spreken.

Bezorgen / Plaatsen

Ballonnenfantasie bezorgt en plaatst niet alleen in Oldenzaal, maar in heel Twente en omstreken zoals ondermeer Hengelo, Deurningen, Borne, Delden, De Lutte, Denekamp, Beuningen (Ov.), Weerselo, Tubbergen, Albergen, Rossum, Ootmarsum, Vasse, Enschede, Losser, Overdinkel, Glanerbrug, Almelo, Wierden, Vriezenveen, Nijverdal, Rijssen, Goor en Haaksbergen.

Tegen vergoeding plaatsen en bezorgen wij door heel Nederland!