Ballonfiguren

Bent u op zoek naar een origineel cadeau, bijvoorbeeld in plaats van een bloemetje?  U kunt door mij een mooie ballonnenfiguur laten maken, zoals een levensgrote ooievaar bij een geboorte, een feestmuts bij een verjaardag of zelfs een bos ballonbloemen, bijvoorbeeld in een vaas gemaakt van ballonnen. In overleg maken wij ballonsculpturen voor elke gelegenheid. Daarbij is (bijna) alles mogelijk!

Naast de gebruikelijke kleuren en ballonnen maak ik ook veelvuldig gebruik van speciale ballonnen en speciale kleuren zoals bijvoorbeeld metallic of parelmoer ballonnen voor een extra chique uitstraling. Bekijk gerust eens de kleurenkaarten.

Afhankelijk van het thema kunnen er ook heliumballonnen in het thema worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld Disney, Bob de Bouwer, Superman, etc.

De ballonnenfiguren kunnen volledig op maat aan uw wensen aangepast worden. Neem gerust even contact met mij op voor meer informatie. Ik neem graag de tijd om uw wensen door te spreken.

Bezorgen / Plaatsen

Tegen kleine vergoeding kunnen wij de cadeau ballon bezorgen in ons mooie twentse landschap zoals ondermeer Hengelo, Deurningen, Borne, Delden, De Lutte, Denekamp, Beuningen (Ov.), Weerselo, Tubbergen, Albergen, Rossum, Ootmarsum, Vasse, Enschede, Losser, Overdinkel, Glanerbrug, Almelo, Wierden, Vriezenveen, Nijverdal, Rijssen, Goor en Haaksbergen.

Maar u kunt hem natuurlijk ook op komen halen, maar let op: dit is alleen mogelijk op afspraak!